GREEN PEEL®

De forskellige styrker af GREEN PEEL®


I perioden 1/10 og frem til ca. den 30/4 er det en god tid at få lavet de store GREEN PEEL® behandlinger som classic og Energy. I sommer månederne kan du godt få lavet Fresh up og Peel4beauty hvis du holder dig i skyggen, bruger solhat og spf. Skal du på sommerferie eller bare elsker at være ude i solen. Så vil vi anbefale dig at holde pause fra GREEN PEEL® i Juni, Juli og August. Alle klassiske ansigtsbehandlinger kan du godt få lavet hele året rundt. 

Hvad er en GREEN PEEL® behandling?

GREEN PEEL® består af naturlige urter som anvendes i et mix af alger, urter, mineraler, enzymer og vitaminer. GREEN PEEL® Urterne er faktisk så rene og naturlige at du kan spise dem direkte fra krukken.
GREEN PEEL® skiller sig ud fra andre peelinger, fordi urterne arbejder sig ned igennem huden og arbejder indefra og ud.
GREEN PEEL® Behandlingen er genen mere end 60 år gammel metode, og den er udviklet af hudlæge Christiane schrammek fra Tyskland.
GREEN PEEL® Behandlingerne findes i flere forskellige styrker og også som krops behandling. Særligt “Classic” behandlingen er kendt, da du på blot 7 dage kan få en helt ny hud.
Afhængig af din hudtype og intensitet af behandlingen, kan huden begynde at skalle efter ca. 3 dage. Du aftaler med din behandler hvad du har temperament til, hvad du ønsker og hvad der er realistisk i forhold til din hudtype og hudtilstand.
GREEN PEEL® behandlingerne henviser sig især til dig som kæmper med acne, har store porer, ønsker at arbejde på aldring men på en naturlig måde, eller døjer med strækmærker eller ar efter acne.
Bemærk venligst: Du kan ikke få GREEN PEEL® behandling hvis du er gravid, ammer eller indtager visse former for medicin. Før behandlingen starter, afsætter vi 10-15 min til at udfylde et helbredskema. Ring gerne før din aftale hvis du er i tvivl om denne behandling er noget for dig.
Til behandlingen “CLASSIC” medfølger fullsize hjemmepleje kit. Meddel gerne om din Bb blemish balm skal være i farven Light, honey, Classic eller Dark.
Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående:

Tillægsbehandling: 
Skal du til behandling er du velkommen til at tage din baby med. Vælg blot tillægsbehandling: baby med – og der vil nu blive afsat ekstra tid af til amning, bleskift og baby selfies. Dette koster ikke ekstra.