Green peel

De forskellige styrker af Green peel


I perioden 1/10 og frem til ca. den 30/4 er det en god tid at få lavet de store Green Peel behandlinger som classic og Energy. I sommer månederne kan du godt få lavet Fresh up og Peel4beauty hvis du holder dig i skyggen, bruger solhat og spf. Skal du på sommerferie eller bare elsker at være ude i solen. Så vil vi anbefale dig at holde pause fra Green Peel i Juni, Juli og August. Alle klassiske ansigtsbehandlinger kan du godt få lavet hele året rundt. 

Green peel krop: Fresh up, Energy, Classic kan laves som kropsbehandling.
Der behandles altid kun på 1. område af gangen da hele din krops immunforsvar vil reagere på de små indtrængende urter. Kropsbehandling er god til dig der vil arbejde med strækmærker (før de bliver hvide) akne og pigmentforandringer.

Hvad er en Green peel behandling

Naturlige urter anvendes i et mix af alger, urter som er rige på mineraler, enzymer og vitaminer. Behandlingen er en 60 år gammel metode, og den er udviklet af hudlæge Christiane schrammek fra Tyskland. Behandlingen findes i flere forskellige styrker og også som krops behandling. Afhængig af hudtype og intensitet af behandlingen vil huden begynde at skalle af ca. 3 dage efter behandlingen, og en helt ny frisk hud vil komme til syne. Behandlingen henviser sig især til dig der kæmper med akne, lider af pco, ønsker at antiage men på en naturlig måde, har strækmærker eller ar efter akne. For at en behandler kan udføre denne type behandling kræves det en special uddannelse som skal fornys hver 3 år.
Urterne er så rene og naturlige at du kan spise dem direkte fra dåsen.

OBS: Til alle Green peel behandlinger skal der udfyldes et helbredsskema så kom gerne 10 min. før planlagt tid. Du kan ikke få green peel behandling hvis du er gravid eller ammer og eller tager visse former for medicin.

Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående:
E: eliasenhenriette@gmail.com
T: +45 31 55 42 61

Tillægsbehandling: 
Skal du til behandling er du velkommen til at tage din baby med. Vælg blot tillægsbehandling: baby med – og der vil nu blive afsat ekstra tid af til amning, bleskift og baby selfies. Dette koster ikke ekstra.