Japansk lifting


•  Pris for behandling 595,-
• Japansk Lifting enkelt 599.-
• Abonnement: 4x behandling pr. måned 1600.- SPAR 796 kr.

Book/ændre tid her

Japansk Lifting er en fantastisk og naturlig behandlingsmetode, der består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Disse metoder giver tilsammenhelt unikke resultater. Behandlingen mindsker ansigtets ydre tegn på ældning, slap hud, rynker, poser under øjnene m.m.

Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligvis, men hævelser og fine linjer reduceres også, og hudens tekstur forbedres. Samtidig tilføres ansigtet mere farve,glød og udstråling, eftersom spændinger, muskler og væv frigives.
Desuden øges blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

Teknikkerne, der anvendes, er bl.a. lange og dybe stræk på ansigtets muskler og væv. De bevægelser styrker strømmen af energien i meridianerne, ansigtsmusklerneog ansigtets nerver. Derved skabes der en afbalancering af ansigtet, men også af kroppen.

Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, fordi behandlingen indeholder stimulering af hele 24 punkter, som påvirker kroppens energisystem.

Hver behandling med Japansk Lifting giver effekt. For at opnå det absolut bedste resultat, anbefales det dog at få flere behandlinger i træk. Jeg vejleder kunderom, hvor mange behandlinger, der vil være optimale og med hvilke intervaller, de bør udføres. Dette gøres på baggrund af behov og hudtype.

Du må IKKE få Japansk lifting hvis
– Du er gravid ind til 12. uge.
– Hvis du har feber.
– Hvis du har åbne sår eller forkølelsessår i ansigtet.

Tip: En behandling der virkelig får dig til at slappe af


 

Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående:
E: hudplejeforlivet@gmail.com
T: +45 31 55 42 61

Tillægsbehandling: 
Skal du til behandling er du velkommen til at tage din baby med. Vælg blot tillægsbehandling: baby med – og der vil nu blive afsat ekstra tid af til amning, bleskift og baby selfies. Dette koster ikke ekstra.