Pco & akne forløb


Få fantastiske resultater på bare
6 uger <3

Se også videoen af Oliver på 15 år, der får behandling mod sin akne af kosmetolog Henriette Eliasen hos hudpleje for livet

Målet ved denne type behandling er at vi kigger hele vejen rundt og dermed ikke kun koncentrerer os om selve urenhederne i din hud.
 
Før du starter op i et forløb vil jeg anbefale dig at tage kontakt til klinikken via email:hudplejeforlivet@gmail.com  Således at vi får mulighed for en forsamtale hvor jeg kan se din hudtype, udfordringer, høre til din motivation osv. 
 
Det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed at det er lige så vigtigt for mig at få dig i mål, som det er for dig!
 
Jeg opstarter kun klienter i acne og Pco forløb som er meget motiverede og jeg må oplyse om at jeg kun har begrænset pladser, da jeg gerne vil være der 210% for mine klienter.
 
Før du ankommer til din første behandling vil du 1 uge før  modtage et spørgeskema som du skal udfylde (Selvfølgelig kun det som du har lyst til) I spørgeskemaet vil jeg spørge ind til dine kostvaner, søvnrytme, humør, hudpleje rutiner, helbred og mm. (Husk, jo mere ærlig du er, jo bedre kan jeg hjælpe dig)
 
Du kan godt forvente at vi vil ændre i dine kost vaner og muligvis også i dine nuværende hudpleje rutiner. Det hele kommer an på hvad du allerede gør og hvor du gerne vil ende med din hud.
 
Pris pr. Måned som inkludere 2x ansigtsbehandling svarende til hver 14. Dag (Du får den behandling der giver mening for din hud) tilkøb af hudpleje produkter er ikke med i prisen. Det fleste er på et forløb i 3 måneder af gangen men det er ikke muligt at kunne sætte en præcis tid på et forløb, da det handler om levende mennesker, deres livshistorie, vaner osv.
 
Vigtigt: Der kan være visse former for medicin, allergier, og sygdomme som kan gøre at du ikke kan opstarte i et forløb. Du kan ligeleds heller ikke opstarte i et forløb hvis du er gravid, ammer eller har kroniske sygdomme. Dette vil vi få afklaret i din forsamtale.
 
På de ovenstående billeder har min søde kunde fået en stærk klinik behandling hver 14 dag, som passede til hendes hudtype og udfordringer. Min klient har derudover også ændret i sine kostvaner, været 100% dedikeret, hun er begyndt at træne og være mere aktiv + hun har købt nye hudpleje produkter samt ændret i hendes hudpleje rutiner.

 


Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående :
Mail: hudplejeforlivet@gmail.com
Tlf: 31554261

Tillægsbehandling: 
Skal du til behandling er du velkommen til at tage din baby med. Vælg blot tillægsbehandling: baby med – og der vil nu blive afsat ekstra tid af til amning, bleskift og baby selfies. Dette koster ikke ekstra.