Voks behandlinger


Tryk på linket for at bestille tid

Voks af halvt ben fra knæ og ned 275,- DKK
Hele ben 500,- DKK
Bikini linie 199,- DKK
Hel ryg inklusiv skulder 375,- DKK
Hele ben + bikini 550,- DKK
Brystkasse 199,- DKK
Armhule 175,- DKK
Arme 175,- DKK
Overlæbe 99,- DKK
Hage 99,- DKK
Næse 150,- DKK

Vi anvender naturlig voks og før/efter pleje til alle vores voks behandlinger.

Vigtig at vide før du kommer til voks behandling

  • Inden voksbehandling skal hårene være ca. 8mm-1cm lange, dette svarer til ca. 3-4 uger efter brug af skraberen.
  • Dagen før voksbehandlingen kan du evt. bruge en bodyscrup på det område du skal have vokset, for at sikre at de fleste indgroet hår kommer til overfladen.
  • Det anbefales at bruge en god bodylotion dagen inden din behandling, dog ikke samme dag, medmindre det er tidlig morgen og du først skal til behandling f.eks kl 16.00 eftermiddag.
  • Ved alle voksbehandlinger renses huden af før og efter, for at forebygge at du ikke risikere indgroet hår og eller får infektion i hårsækkene.
  • Undgå for meget sol på behandlings området før og efter behandlingen, da solskoldet hud er mere følsomt og sart. Ligeledes er huden ekstra sart efter voksbehandling, hvor der kan være risiko for skader hvis huden udsættes for ekstrem sol. Brug altid spå efter voks behandling.
  • Da hårene fjernes ved roden holder behandlingen 3-6 uger inden hårene kommer op på deres fulde længde igen, det kan dog variere da alle hår ikke har den samme vækstcyklus, derfor anbefales det at man bliver vokset hver fjerde til femte uge.

Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående:
E: hudplejeforlivet@gmail.com
T: +45 31 55 42 61

Tillægsbehandling: 
Skal du til behandling er du velkommen til at tage din baby med. Vælg blot tillægsbehandling: baby med – og der vil nu blive afsat ekstra tid af til amning, bleskift og baby selfies. Dette koster ikke ekstra.