DET SIGER KUNDERNE


 

Jeg kom til Henriette uden de helt store forventninger, da jeg har døjet med akne i flere år og har prøvet mere eller mindre alt hvad der er at prøve
Jeg har altid været meget usikker når det kom til min hud, og det skræmte mig at jeg nu skulle til at snakke om den, og at nogen skulle kigge på den. Men jeg blev mødt af en kvinde som med det samme kunne sætte sig ind i hvad jeg gik igennem og hvordan jeg havde det, og stille og roligt blev jeg mere glad for mig slev og mit udseende, selvom jeg ikke havde akne.

Sammen lavede vi en kostplan og en plan for min hverdag, og selvom det var hårdt i starten, har jeg aldrig været gladere for at jeg tog beslutningen om at starte et akne-forløb! Allerede efter et par uger kunne jeg se fremskridt, min hud var begyndt at se flottere ud, men jeg havde også fåret mere energi!
Henriette har givet mig alle de redskaber jeg skal bruge, for at holde styr på min hud, og i de sidste 5år har den aldrig set bedre ud!

Henriette, tusind tak for at guide mig i den rigtige retning, og for at jeg altid har muligheden for at skrive til dig hvis jeg sidder fast

Før jeg lærte Henriette at kende havde jeg aldrig gået til kosmetolog. Jeg synes det var pinligt, at nogen skulle pille ved min hud og se alle mine hudorme tæt på.

Jeg brugte billige cremer fordi jeg ikke troede på, at de dyre mærker virkede. Jeg skrubbede min hud med alt for hårde skrubbemasker og tog en masse sol for at få bugt med diverse urenheder. Kort sagt så passede jeg slet ikke på min hud.

Da jeg så var hos Henriette første gang var jeg solgt. Hun fik mig til at slappe helt af ift mine urenheder og tog sig rigtig godt af mig og min hud. Hun vejledte mig i korrekte produkter for præcis min hudtype og forkælede min hud med diverse masker og ansigtsmassage. 

Jeg er lykkelig for at jeg idag går fast hos Henriette og har lært at passe på min hud og bruge de korrekte produkter.
Jeg glæder mig til hver gang jeg skal ned til Henriette og ville ikke undvære det for noget.

Jeg har hørt om mange dårlige oplevelser hos kosmetologer gennem årene og jeg henviser altid andre til at gå ned til Hudpleje for Livet så de kan få en god oplevelse hos en dygtig, professionel og kompetent kosmetolog, som Henriette er.

Jeg har været hos ”hudpleje for livet” et par gange, hvor jeg har fået behandlingen
Pretty Woman.

Henriette er en super dygtig og omhyggelig kosmetolog.
Derudover er hun et fantastisk menneske og man føler sig altid tryg når man bliver behandlet hos hende.

Hun er god til at rådgive i hvilke produkter der passer til ens hus og pengepung. Jeg giver Hudpleje for livet min varmeste anbefaling

Mit første besøg hos hudpleje for livet gav mig følelsen af at det her er et dejligt sted. Har prøvet mange steder, men ingen steder som hudpleje for livet ❤️

Henriette som ejer dette dejlige sted, er så rolig, omsorgsfuld og virkelig dygtig. Alt i alt er man i gode hænder fra det første hej.

Henriette har hjulpet mig med at få en pænere hud, både med hendes viden,  men også med nogle rigtig lækre produkter.

Jeg er mildest talt dårlig til at pleje min hud hverdag. Jeg har altid kedet mig på badeværelset, og når jeg så endelig har børste tænder på alle børn inkl. undertegnet, så vil jeg helst være fri for at tilbringe mere tid derude 😛

Netop derfor er det for mig den lækreste luksus at frekventere hudpleje for livet.
Henriette bringer huden i balance ved at fokusere på både krop, sjæl og kost. Og hvad hun så end gør så virker det altså
– Jeg er meget tilfreds <3