KERATIN LASH LIFT – NYHED!


Ny teknologi!

Aspire Keratin Lift system er en professionel produktlinie, produceret i EU, til at udføre Lash Lift og Brow Lift behandlinger med.
Du får bukket dine egne naturlige vipper ved hjælp af special udviklede lotions. Men helt ny innovativ teknologi gør, at dine vipper bliver genopbygget og styrket gennem hele behandlingsprocessen.
Aspire Keratin Lift system Lotions er veganske og der er ikke længere risiko for overbelasting af hårene. Du får en keratin/collagen booster/botox behandling. Ingredienserne er højmolekulære, så de kan trænge så dybt ned i håret som muligt, med ingredienser som hyaluronsyre og provitamin B5 samt silkeproteiner.
Dine vippe- eller brynshår modtager altså en intens genopbyggende proteinkur samtidig med liftet. Hårene genopbygges indefra, styrkes og de vil derefter synes kraftigere.
Du kan uden problemer tage mascara på lige efter lash liftet, samt gøre vipperne våde. Så er du ikke til eyelash extensions, kan vi anbefale denne fantastiske nærende behandling.
Smid din vippebukker ud for evigt, og nyd dine smukke buede vipper efter et keratin lash lift.
Et keratin lash lift holder op til 8 uger, og du kan forsætte med at beholde det fine buk, med fornyelse ca. hver 5.-6. uge.
Et Keratin Brow lift, kan få styr på nedadgroende eller strittende brynshår, de bliver mere ensrettet og løftet, for et mere friskt, ensartet og groomet look. Det såkaldte ‘Brushed Up’ brow look, er nu en semi-permanent mulighed!
Obs: vores lim er vandopløsende og mød meget gerne op uden make up – TAK!!!

Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på nedenstående:
E: hudplejeforlivet@gmail.com
T: +45 31 55 42 61

Tillægsbehandling: 
Skal du til behandling er du velkommen til at tage din baby med. Vælg blot tillægsbehandling: baby med – og der vil nu blive afsat ekstra tid af til amning, bleskift og baby selfies. Dette koster ikke ekstra.

Book/ændre tid her

Priser:
Lash lift med farve 499.- DKK
Lash lift uden farve 449.- DKK