OM OS

Hudpleje for livet er navnet på min lille hyggelige klinik, der ligger i underetagen hos Cosmetica på Christianshavn.

Jeg er uddannet kosmetolog ved den internationale kosmetologskole Cidesco. Gennem de sidste mange år har jeg arbejdet på forskellige klinikker i København, men besluttede mig endelig for at tage springet som selvstændig. Det var et valg, der var meget styret af min lyst til at skabe noget helt særligt for mine kunder og give skønne behandlinger med de bedste produkter, jeg selv kan stå inde for.
Jeg har efterhånden stiftet bekendtskab med næsten 40-50 forskellige mærker indenfor hudpleje og er derfor meget overbevist og ikke mindst stolt over de mærker jeg har valgt at have på min klinik. Alle produkter er nøje udvalgte og gennemtestede.

På klinikken udfører jeg alle klassiske kosmetolog behandlinger samt japansk lifting.
Et af mine specialer er PCO, da jeg selv er født med det og har lidt meget under det tidligere.
Jeg var utrolig plaget af acne og havde svært ved at finde god hjælp og vejledning i hvordan jeg bedst kunne mindske det eller helt få det til at forsvinde.
Det var også en af grundene til jeg dengang valgte at uddanne mig som kosmetolog.
I dag er jeg acne-fri og brænder for at hjælpe andre med PCO.
Jeg tilbyder derfor individuelle pco behandlinger, hjælp, vejledning og ikke mindst støtte i processen til at kunne leve med den sygdom. Vi laver et forløb der er tilpasset dine behov.

Min tilgang til hudpleje er holistisk og det vil sige vi ikke bare finder et hudplejeprodukt der skal gøre en forskel, men sammen kigger vi på HELE dig. Deraf navnet *Hudpleje for livet*

Jeg synes det er vigtigt at kunne give en behandling, der gør en forskel på huden, men også på sindet. Derfor er der altid sat god tid af til dig, når du booker en behandling hos mig. Jeg tilbyder behandlinger i klinikken Tirsdag, Torsdag og Lørdag. Du kan booke tid via online booking.

Jeg glæder mig til at møde dig♥️

Henriette Eliasen